VIDEO. Fotbalişti suspendaţi în Iran pentru o palmă pe fund şi o îmbrăţişare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gestul condamnat de Federaţia Iraniană
Gestul condamnat de Federaţia Iraniană

Federaţia Iraniană de Fotbal a suspendat, luni, doi fotbalişti pe o perioadă nedeterminată, din cauza comportamentului "imoral" pe care aceştia l-au avut la un meci, informează site-ul televiziunii de stat iraniene, citat de AFP.

Faptele reproşate celor doi jucători au avut loc în timpul unui meci între echipele Persepolis Teheran şi Damash Gilan, transmis în direct de televiziunea naţională şi urmărit de milioane de telespectatori.

Imagini postate pe YouTube îl arată pe fundaşul echipei Persepolis, Mohammad Nosrati, prinzându-l de posterior pe coechipierul său Sheys Rezaei în timp ce se bucurau, alături de mai mulţi jucători, de înscrierea unui gol. Sheys Rezaei a fost, de asemenea, surprins de camerele de luat vederi prinzându-l de fund pe un alt coechipier al său, după un gol marcat de Persepolis în ultimele minute ale partidei câştigate cu scorul de 3-2.

"Nosrati şi Rezaei au fost suspendaţi pentru o durată nedeterminată din orice activitate legată de fotbal, deoarece au comis acte imorale", a declarat Ismail Hasanzadeh, responsabil al Comisiei de Disciplină a federaţiei iraniene.

Cei doi fotbalişti au fost suspendaţi şi de Persepolis, club subvenţionat de Guvern, şi au fost amendaţi cu câte 40.000 de dolari.
Nosrati şi Rezaei au declarat că intenţia lor nu a fost să şocheze.

Federaţia iraniană încearcă de mai mulţi ani să impună reguli foarte stricte în ceea ce priveşte ceea ce consideră comportament imoral pe teren şi limbaj necoresponzător folosit de jucători şi de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite