Fotbalişti şi impresari, arestaţi pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fotbalist de la Rayo Vallecano, un fost jucător al echipei Hercules și doi impresari au fost arestaţi pentru că făceau parte dintr-o banda care se ocupa cu traficul de droguri. Din rețea mai făceau parte alte şapte persoane.

Fundaşul Carlos de la Vega (Rayo Vallecano) şi impresarul Pablo Acosta închiriau în Madrid locuinţele unde se depozitau şi se distribuiau drogurile. Impresarul Zoran Matijevic, francez de origine sârbă, era capul operaţiunii şi în voiajele sale de lucru în America de Sud îşi făcea timp şi pentru a coordona traficul de stupefiante spre Europa. Celălalt fotbalist implicat în distribuirea drogurilor a fost Pedrag Stankovic, ex-jucător la Hercules Alicante. Banda introdusese în Spania o cantitate de 600 de kilograme de cocaină.

Scos din lot

Ca urmare a scandalului iscat, clubul Rayo Vallecano a hotărât zilele trecute încheierea contractului cu jucătorul său. Conducerea clubului cere Ligii Profesioniste de Fotbal să îi permită transferarea unui alt fotbalist până la finele campionatului. Carlos de la Vega îşi reînnoise contractul în vara acestui an, când obţinuse o mărire substanțială a salariului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite