VIDEO: Fabbiani, ceartă în direct cu fosta iubită!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj, Fabbiani, face ce face şi revine în prim-plan. Chiar dacă nu mai joacă ddecît la nunţi şi botezuri, cum se spune, el a fost protagonistul uneia dintre cele mai tari certe în direct de la o televiziune din Argentina.

Supărat pe o intervenţie în direct a fostei lui logodnice, Amalia Granata, care povestea cum fotbalistul nu-i plăteşte pensia alimentară pentru Uma, copilul pe care cei doi îl au împreună, "El Ogro" Fabbiani a intrat prin telefon şi a făcut-o cu ou şi cu oţet pe frumoasa argenitniancă. A ameninţat-o, printre altele, că dacă nu termină cu minciunile, îi ia fetiţa , "care este traumatizată de fiecare dată când trebuie să se întoarcă acasă", a făcut-o mincinoasă că nu i-a plătit pensia alimentară şi multe altele. Videoclipul este tare în special pentru că cearta este mai puternică decât cele pe care le vedem pe la "Povestiri Adevărate".

Căsătorit acum cu Victoria Vanucci, prima tenismenă care a apărut în Playboy, Fabbiani a avut un debit verbal incredibil, pe care îl mai regăsim doar prin telenovele. Indiferent cine are dreptate, un lucru este cert: dacă ar avea şi pe teren acceaşi vitalitate pe care o are la telefon, Fabbiani ar juca acum la una dintre marile echipe ale Europei.

AICI PUTEŢI VEDEA ÎNTREAGA CEARTĂ!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite