Fotbal-spectacol la antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Massimo Ambrosini, mijlocaşul "squadrei azzurra", le arată coechipierilor că poate lovi mingea într-un mod spectaculos Chiar dacă mai sunt trei zile până când italienii vor disputa

Massimo Ambrosini, mijlocaşul "squadrei azzurra", le arată coechipierilor că poate lovi mingea într-un mod spectaculos

Chiar dacă mai sunt trei zile până când italienii vor disputa primul meci la Euro 2008, elevii lui Donadoni sunt foarte relaxaţi. Iar acest fapt se poate vedea cel mai bine la antrenament, unde domneşte voia bună.

Relaxarea le permite azzurilor să lovească mingea din poziţii care de care mai spectaculoase, campion fiind posibilul căpitan al italienilor, Massimo Ambrosini.

În plus, execuţiile lor sunt aplaudate la scenă deschisă de aproximativ 5.000 de fani care nu ratează niciun antrenament al favoriţilor, şedinţele de pregătire având loc pe stadionul echipei austriece Admira Wacker.

Interesant este faptul că, la antrenamentul de ieri, Cassano şi Chiellini, care se contraseră puternic în urmă cu două zile la şedinţa de pregătire, s-au îmbrăţişat tandru. Mai mult, cei doi au stat mai tot timpul împreună, dorind astfel să-i convingă pe coechipieri, dar mai ales pe jurnaliştii italieni, că s-au împăcat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite