Fotbal: Lăcătuş - "Echipa mea mai poate câştiga titlul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat, marţi, că mai speră la locul 1 în campionatul intern de fotbal.

''Echipa mai poate obţine locul 1 în actualui campionat. Prin efort colectiv, dăruire şi ambiţie, jucătorii pot obţine miercuri victoria în faţa campionilor. Nu avem voie să mai pierdem puncte în meciurile viitoare'', a spus Marius Lăcătuş.

În continuare, el a precizat:'' Punem pe primul plan rezultatele. Apoi, ne gândim la un fotbal de spectacol pentru suporteri. Dar, ca antrenor, mă interesează în primul rând rezultatele''.

Roş-albaştrii, care au intrat în cantonament de luni, 20 aprilie, au programat marţi, de la ora 18,00, un antrenament închis presei.

Miercuri, 22 aprilie, meciul FC Steaua Bucureşti - CFR 1907 Cluj va avea loc de la ora 21,00 şi ar putea fi urmarită pe adevarul.ro sau click.ro

Echipele, care anul trecut s-au luptat pentru titlul de campioană, ocupă acum locuri modeste în clasament. După 25 de etape, Steaua este pe locul şapte cu 41 de puncte, iar CFR Cluj este pe poziţia a patra cu 46 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite