Fost fotbalist al Rapidului, mort într-un accident!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul nigerian Olubayo Adefemi a decedat într-un accident de maşină petrecut astăzi pe o autostradă din Grecia. Fost jucător la Rapid în 2008, Adefemi era legitimat la echipa elenă Xanthi Skoda.

Conform poliţiei din Grecia, Adefemi se deplasa de la Xanthi la Salonic pentru a finaliza anumite detalii legate de nuntă.

La Xanthi, club la care se transferase vara trecută, Adefemi era coleg cu un alt fost rapidist, Mugurel Buga. Cei doi au fost colegi şi în Giuleşti în sezonul 2008-2009, nigerianul jucând nouă meciuri în tricoul vişiniu.

Mugurel Buga: „Ne-a îmbrăţişat când a plecat"
Românul Mugurel Buga a fost coleg cu Adefemi şi povesteşte că acesta se afla în drum spre aeroport pentru a ajunge acasă.

„Ieri a fost ultima etapă şi a primit şi el liber să plece. La antrenament ne-am îmbrăţişat cu toţii, iar de dimineaţă el a plecat să se ducă la el acasă, că la 13.00 avea avion. A primit liber cu două zile mai devreme decât noi. La plecare translatorul de la club i-a spus să meargă încet, să nu se grăbească pe autostradă. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu-mi explic, mergea pe autostradă, unde nu-ţi vine nimic din faţă. Din ce ştiu ploua şi a ajuns cu maşina într-un parapet. Nu a reuşit să facă decât 50 de kilometri din traseu. Cum e viaţa, păcat de el, era un super băiat"

Sichitiu: „Adefemi îşi întreţinea familia"
Directorul general al Rapidului în perioada în care Adefemi a jucat în Giuleşti, Grigore Sichitiu spune că Adefemi îşi ajuta cu bani familia. „El era un băiat cuminte, cu bun simţ. Din câte ştiu, provenea dintr-o familie cu probleme, şi el susţinea cu bani toată familia", dezvăluie Sichitiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite