Foc şi fum în vestiarul lui Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucându-se cu o armă cu aer comprimat, fundaşul Ashley Cole l-a împuşcat pe un tânăr angajat al clubului. Victima va solicita sancţionarea fotbalistului. Arma lui Cole s-a descărcat de la o distanţă de un metru şi jumătate de Tom Cowan, care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Miroase a praf de puşcă în vestiarul lui Chelsea, la propriu! Ziarul „News of the World" a dezvăluit ieri un incident incredibil petrecut în urmă cu o săptămână la baza de antrenament a „albaştrilor".

Astfel, internaţionalul Ashley Cole a fost aproape de a produce o tragedie, totul pornind dintr-o simplă joacă. Ce s-a întâmplat? Fundaşul avea la el o armă cu aer comprimat de calibru 22, pentru care legislaţia britanică nu solicită un permis special. Încercând să-şi amuze colegii, Cole n-a realizat că aceasta e încărcată şi a apăsat pe trăgaci, împuşcându-l din lateral pe un tânăr student în ştiinţe sportive, Tom Cowan, aflat în practică la clubul londonez.

„Tom a ţipat, alica străpungându-i hainele şi carnea", a dezvăluit o persoană care a asistat la incident. „Victima" şi-a revenit după câteva zile de îngrijiri medicale, iar fotbalistul nu a avut nicio reţinere să joace marţea trecută la Copenhaga, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Mai supărat este tatăl lui Tom, Ronald, care a solicitat vehement sancţionarea lui Cole. 

Deschid o anchetă

Oficialii clubului londonez au refuzat să comenteze incidentul lui Ashley Cole, anunţând însă că vor deschide o anchetă internă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite