Florin Lovin şi-a găsit echipă în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Lovin
Florin Lovin

Liber de contract după despărţirea de echipa elenă Kerkyra, fostul stelist Florin Lovin (30 de ani) a semnat un contract până la finalul actualului sezon cu SV Kapfenberg, ocupanta ultimului loc în prima ligă austriacă.

Kapfenberg pare să fie condamanată la retrogradare, având doar 10 puncte după 19 etape, la şapte puncte distanţă de prima poziţie salvatoare.

În toamna trecută fotbalistul a evoluat la formaţia Kerkyra, din Grecia. Deşi semnase pentru două sezoane cu echipa din prima ligă greacă, Lovin spune că şi-a reziliat contractul în aceasta iarnă "în mod amiabil" din cauza faptului că nu mai primise salariu de patru luni. "După cum se ştie, situaţia din Grecia este una dificilă, existând jucători neplătiţi chiar de mai bine de un an. În ceea ce mă priveşte, nu am văzut niciun ban timp de patru luni, astfel încât la finalul turului, deşi mă remarcasem în meciuri precum cele jucate în compania cunoscutelor formaţii Panathinaikos şi PAOK, am căzut de comun acord cu preşedintele clubului că e mai bine să ne despărţim în mod amiabil", a explicat Lovin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite