FOTBAL: Florin Prunea: "Sunt nevinovat şi voi demonstra acest lucru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, joi, că este liniştit în privinţa trimiterii sale în judecată, pentru că este nevinovat şi a apreciat că situaţia în care se află este "un circ".

"Voi respecta întocmai legile acestei ţări. Vreau să se termine cât mai repede acest circ, pentru că nu mi-a fost uşor. Este o cumpănă pentru mine, dar sunt liniştit, pentru că ştiu că sunt nevinovat şi voi demonstra acest lucru în faţa instanţei", a spus Prunea, care a precizat că nu îl interesează că imaginea sa este afectată în urma acestui scandal. "Pentru mine, nu este primordială imaginea mea. Credeţi că mă mai interesează asta acum? Mă interesează soţia şi fiica mea, care mă aşteaptă acasă, să vin liber", a afirmat Prunea, la GSPTV.

"Am fost o ţintă. Toată lumea trage şi a tras în mine. A fost şi pentru mine o lecţie de viaţă. Poate am greşit când am crezut că pot să schimb ceva. Pentru mine, e important ca tot acest circ să se termine cât mai repede", a mai declarat Prunea, care a anunţat că va veni cu documente prin care să ateste nevinovăţia sa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite