FOTBAL: Florin Marin: "Nu mi s-a comunicat că am fost demis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Florin Marin: "Nu mi s-a comunicat că am fost demis"
FOTBAL: Florin Marin: "Nu mi s-a comunicat că am fost demis"

Tehnicianul Florin Marin a declarat, sâmbătă, că oficialii Ceahlăului nu i-au comunicat faptul că a fost demis din funcţie, iar luni va reveni la Piatra Neamţ pentru a conduce antrenamentele echipei.

"Nu mi-a comunicat nimeni că aş fi fost demis. Luni voi reveni la Piatra Neamţ, la antrenamente. Îmi felicit jucătorii pentru atitudinea pozitivă din meciul de la Braşov, indiferent de rezultatul final. Nu trebuie să uităm, totuşi, că am jucat în compania echipei de pe primul loc şi că, în prima repriză, ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. Din păcate, aşa a fost să fie, să plecăm învinşi. Nu comentez arbitrajul, dar, după părerea mea, Ferariu a fost eliminat cu mult prea multă uşurinţă, iar la penalty-ul Braşovului a fost simulare şi i-am spus asta arbitrului după meci", a spus Marin, care se află acasă, la Bucureşti.

În aceeaşi situaţie se află şi directorul Ioan Mironaş, care consideră că a luat cea mai bună decizie, atunci când nu i-a respectat ordinul lui Ştefan. "Nu am primit o hârtie oficială din partea clubului de demitere. Dacă am fi scos echipa de pe teren, atunci am fi fost penalizaţi cu cinci puncte în clasament şi cu o amendă consistentă în bani", a explicat Ioan Mironaş decizia de a nu scoate echipa de pe teren, vineri seară în partida cu FC Braşov, la indicaţiile lui Gheorghe Ştefan.

Conducătorul grupării nemţene, Gheorghe Ştefan, a declarat după meciul pierdut de Ceahlăul cu 0-1 în deplasare cu FC Braşov că îi va concedia pe Florin Marin şi Ioan Mironaş deoarece nu i-au respectat indicaţiile de a scoate echipa din teren ca urmare a deciziilor arbitrului Ciprian Danşa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite