FOTBAL: Florin Bratu va reveni de luni la antrenamente alături de restul lotului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Florin Bratu va reveni de luni la antrenamente alături de restul lotului
FOTBAL: Florin Bratu va reveni de luni la antrenamente alături de restul lotului

Atacantul Florin Bratu a declarat că nu au apărut niciun fel de complicaţii la accidentarea sa, iar începând de săptămâna viitoare va reveni la antrenamentele normale alături de lotul dinamovist.

"Nu a apărut niciun fel de complicaţie la accidentarea mea, nu s-a întâmplat nimic grav. Nu am mai făcut antrenamente alături de echipă în ultima perioadă deoarece am continuat recuperarea la un centru specializat. De săptămâna viitoare voi reveni la antrenamentele echipei, dar încă nu sunt pus la punct sută la sută cu pregătirea fizică", a spus Bratu.

Medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, a confirmat şi el că atacantul este în regulă cu recuperarea şi va reveni de luni la antrenamentele normale: "A decurs foarte greu recuperarea sa. Nu au fost complicaţii, el a definitivat procesul de recuperare la o clinică privată. De luni va reveni la antrenamantele normale ale echipei".

Atacantul dinamovist Florin Bratu a efectuat în luna martie primele alergări, după ce în toamna anului trecut a suferit o entorsă la genunchi, care i-a afectat ligamentele încrucişate. Începând din primăvară, jucătorul s-a pregătit separat faţă de restul lotului dinamovist.

Bratu s-a referit şi la situaţia dificilă prin care trece echipa sa în acest început de campionat: "Au debutat mai slab în sezonul acesta, dar sunt convins că îşi vor reveni, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte importante, atât în campionat, cât şi în Liga Europa. Dinamo are nevoie de victorie la Piatra Neamţ, dar nu va fi deloc uşor să o obţină".

Dinamo ocupă locul 16 în clasamentul Ligii I după două etape, cu un punct acumulat, după ce a remizat în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 0-0, şi a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, în faţa nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş.

Echipa antrenată de Dario Bonetti va întâlni sâmbătă, în deplasare, pe Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite