Mutu, făcut praf de presă după meciul cu Udinese:" N-a existat pe teren"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu (dreapta) a fost învins la Udinese
Adrian Mutu (dreapta) a fost învins la Udinese

Site-ul fiorentinanews.com a scris că atacantul Adrian Mutu nu a putut face mai mult în duelul cu cei patru fundaşi adverşi în partida pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o, sâmbătă scor 1-2, cu Udinese.

"Prestaţia Fiorentinei se poate rezuma la ce a spus Mutu pe teren: «Hei, nu e nimeni care să-mi dea o mână de ajutor?». Apelul său nu a fost auzit de colegi, Fiorentina părând o echipă blazată. Mutu nu a putut face mai mult în duelul cu cei patru fundaşi adverşi", a scris fiorentinanews.com.

Sursa citată i-a acordat nota 6 lui Mutu.

Agenţia Datasport şi site-ul firenzeviola.it l-au notat cu 5,5 pe atacantul român. "Singur în ofensivă, Mutu nu a mai fost periculos. În final a devenit extrem de nervos", a scris Datasport.

"A intrat pe teren mult prea nervos şi a luat galben la un fault dur asupra lui Zapata. A fost izolat şi a avut prea puţine baloane disponibile. S-a văzut foarte puţin în joc şi pentru că s-a mişcat încet. Static", a notat firenzeviola.it.

Site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 5 lui Adrian Mutu. "Abandonat printre fundaşii adverşi, românul nu a intrat prea mult în combinaţii", a scris calciomercato.it.

În schimb, site-ul calciotoscano.it l-a notat cu 4 pe atacantul român. "Mutu nici nu a existat pe teren", a scris calciotoscano.it.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite