Fiorentina nu îl lasă pe Mutu să plece!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că a fost exclus din lotul echipei din cauza faptului că a încălcat prevederile contractului, Adrian Mutu nu este lăsat de Fiorentina să plece la altă echipă. "Briliantul" a părăsit antrenamentul echipei săptămâna trecută, având o reacţie nervoasă la aflarea veştii că nu va fi inclus de Mihajlovic în lotul pentru partida cu Bologna.

Clubul "viola" a considerat gestul românului ca fiind lipsă de respect la adresa Fiorentinei şi i-a interzis lui Mutu să se mai antreneze cu echipa. Cu toate acestea, şefii grupării toscane au anunţat răspicat că Mutu nu este de vânzare.

"Mutu este în afara lotului pentru comportament ruşinos la adresa coechipierilor. Românul a fost exclus de la echipă, dar nu este de vânzare. Nu este o pedeapsă, dar trebuie să-şi respecte colegii. Acum îi vom acţiona în justiţie pe el şi pe agentul său (Giovani Becali) pentru că ne-am simţit ofensaţi de acuzele lor nefondate", a declarat preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle, pentru Sky Italia, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite