Fiorentina nu-i prelungeşte contractul lui Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu va pleca de la Fiorentina în această iarnă
Mutu va pleca de la Fiorentina în această iarnă

Fiorentina a profitat de amânarea meciului cu Inter din ultima etapă programată în 2010 şi a intrat mai repede în mini-vacanţa de Sărbători. Astfel, joi seară, s-a desfăşurat petrecerea de Crăciun a toscanilor, eveniment dedicat noilor generaţii de fotbalişti ai Fiorentinei. Bineînţeles, „modele“ au fost jucătorii de la echipa mare, în frunte cu Mutu.

Românului i-a aparţinut şi cea mai frumoasă declaraţie a serii, venită după ce unul dintre copii şi-a exprimat admiraţia faţă de „Fenomenul" Fiorentinei, declarându-l jucătorul preferat.

S-ar putea întoarce la Dinamo

„Mă bucur, dar trebuie să semeni cu mine doar pe teren, nu şi în afara lui!", i-a răspuns Adi Mutu. „Briliantul" nu avea cum să uite că a încheiat un an cu numeroase probleme în viaţa personală, de la scandalul de dopaj cu sibutramină până la bătaia aplicată chelnerului albanez.

Mutu mai are contract cu Fiorentina încă un an şi jumătate, până în vara lui 2012, când sunt şanse mari să se despartă de clubul italian.

„Nu-i adevărat că i-am propus o prelungire a contractului", a declarat Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei. Astfel, la 33 de ani, Mutu s-ar putea întoarce în ţară, la Dinamo, unde a promis în dese rânduri că îşi va încheia cariera.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite