Fiorentina îl lasă pe Mutu să plece gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a scăpa de salariul costisitor al românului, oficialii Fiorentinei sunt dispuşi să renunţe gratis la serviciile “Briliantului”

Luna ianuarie este decisivă pentru viitorul fotbalistic al lui Adrian Mutu. Deşi este pus pe lista de transferuri, cumpărătorii ezită să se pună la masa tratativelor cu Fiorentina. Astfel, oficialii italieni au la dispoziţie o ultimă variantă pentru a scăpa de „balastul" Mutu, considerat un jucător inutil în raport cu salariul consistent, de două milioane de euro anual. Conform jurnaliştilor de la „La Repubblica", soluţia salvatoare poate fi renunţarea la Mutu fără ca Fiorentina să primească vreun ban în schimb. De necrezut, în condiţiile în care în urmă cu şapte ani era cumpărat de Chelsea cu 22,5 milioane de euro.

Fraţii Becali, în alertă

Înainte de reluarea campionatului Italiei (joi Fiorentina joacă la Bologna), conducerea clubului din Florenţa vrea să clarifice situaţia lui Mutu. În acest sens au fost chemaţi de urgenţă la discuţii fraţii Becali, impresarii „Briliantului", care lucrează în aceste zile la găsirea unei echipe interesate de Mutu. Până acum s-a vorbit despre variantele Napoli, Galatasaray, Malaga, precum şi despre un posibil exil în ţările arabe sau în Statele Unite. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite