FOTBAL: Mutu marchează pentru Fiorentina pe Artemio Franchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mutu marchează pentru Fiorentina pe Artemio Franchi
FOTBAL: Mutu marchează pentru Fiorentina pe Artemio Franchi

Adrian Mutu a izbutit să marcheze, în sfârşit, şi pe stadionul Artemio Franchi. El a deschis scorul în meciul pe care Fiorentina l-a susţinut în compania ungurilor de la Debrecen.

Ghinionul s-a spart pentru Adi Mutu. Atacantul român a izbutit să marcheze primul gol, de la începerea sezonului, pe stadionul Artemio Franchi. Mutu marcase în deplasare, dar niciodată pe teren propriu de la debutul noului sezon de Serie A. Nici în Champions League lucrurile nu au stat mai bine pentru atacantul român el neizbutind să marcheze vreun gol. În meciul dintre Fiorentina şi Debrecen, Mutu a deschis scorul în minutul 14. Rudolf a egalat pentru echipa maghiară în minutul 38.

După pauză, Dainelli (52) a dus din nou pe Fiorentina în avantaj, 2-1, după ce Mutu a creat panică în careul maghiarilor. Montolivo (60) a majorat mai apoi scorul, Fiorentina majorând avantajul la două goluri, 3-1. Un minut mai târziu, Marchionni a spulberat visele maghiarilor,punctând pentru 4-1.

Coulibally (70) a redus din handicap, 4-2. Fiorentina a jucat în continuare la spectacol şi  Gilardino (74) a înscris al cincilea gol al echipei italiene. Fiorentina - Debrecen s-a încheiat 5-2, după ce la Budapesta italienii câştigaseră cu 4-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite