Finalul coşmarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoraş Iacob este aproape de a semna un contract cu Salernitana, echipă din Serie B. El cere un salariu de 200.000 de euro. Două accidentări la genunchi şi un transfer ratat la Kaiserslautern i-au afectat serios moralul fostului golgheter al grupării din Ghencea.

Victoraş Iacob a cunoscut un adevărat declin în ultimul timp, reuşind să plece pe uşa din dos de la ultimele două echipe din cauza unor accidentări. Gigi Becali l-a vândut aproape pe nimic acum un an la Kaiserslautern după ce Iacob a lipsit mai multă vreme având probleme la genunchi.

Din vară, Victoraş Iacob nu mai joacă nicăieri. Dat afară de nemţii de la Kaiserslautern, „Jancker“ a avut treabă cu avocaţii şi procesul intentat fostului său club.

Conducerea clubului nu a acceptat să plătească un jucător care a fost mai mult accidentat, astfel că a aşteptat un pretext şi l-a concediat după ce acesta nu a venit la antrenamente fiind bolnav.

Căutat de echipele din Liga I

Până acum, Victoraş a fost căutat de mai multe cluburi din Liga I. Craiova, Farul şi Vaslui l-au dorit pe „Jancker“, dar acesta a aşteptat o ofertă mai bună.

Aceasta a venit din Serie B în urmă cu puţin timp. „Iacob va redeveni un mare atacant. Salernitana îl vrea pe Victoraş. Negociem de câteva zile cu italienii. Iacob este mulţumit că are şansa de a juca în Italia chiar dacă Salernitana nu este un club mare şi joacă în Serie B. El se poate relansa acolo“, a declarat impresarul Traian Gherghişan. Salernitana este acum pe locul 17 în Serie B, la un loc de zona retrogradării.

Atacanţii italienilor sunt ori prea bătrâni, ori prea tineri. Iacob ar putea fi soluţia căutată de Salernitana pentru ofensivă, mai ales că nu costă nimic.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite