Finalişti la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua ediţie a turneului zonal „Cupa Hagi” şi-a anunţat primii participanţi la finala de la Constanţa.

După un meci de Champions League, fotbaliştii de la Şcoala de fotbal „Gică Popescu” Craiova şi micile talente de la CSŞ Aripi Piteşti se vor lupta în perioada 26 mai – 1 iunie cu alte cluburi din România, pentru un loc la un meci important din Europa.

Primele trei echipe vor participa la un stagiu de pregatire în ţară. „Asta este datoria noastră. Să le dăm condiţiile necesare să participe la cât mai multe competiţii sportive. Prin această acţiune, sper să readucem plăcerea de a juca fotbal pe teren”, a declarat iniţiatorul acestui proiect, Gheorghe Hagi.

La finalul competiţiei, tinerii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani au sărbătorit victoria şi speră să obţină un rezultat bun şi la Constanţa. „Ne bucurăm că am câştigat, sper că l-am impresionat pe Gică”, au declarat fotbaliştii de la Şcoala de fotbal „Gică Popescu” Craiova.

„Îmi doresc  să joc şi eu într-o zi la echipe importante, ca Hagi”, anunţă cel mai tehnic fotbalist de la competiţie, Daniel Honcea. „Peste 8 ani, sigur voi juca la Steaua Bucureşti”, a spus Vlăduţ poreclit „Bănel”, tânărul de la aceeaşi echipă, CSŞ „Aripi” Piteşti.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite