Final teribil pentru Bölöni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu trei etape înainte de final, Standard Liege şi Anderlecht Bruxelles au câte 70 de puncte. Standard Liege şi Loţi Bölöni se află în faţa celui mai strâns sfârşit de sezon întâlnit vreodată. 

Loţi Bölöni are parte de emoţii uriaşe în campionatul Belgiei. Tehnicianul român se află într-un moment strâns cu echipa sa, Standard Liege, care merge cap la cap cu Anderlecht, acum când mai sunt de jucat doar trei partide.

Luna mai se anunţă a fi una foarte grea doar pentru formaţia lui Bölöni, cea care va avea de disputat jocurile mai grele.

Sunt programate meciuri cu trei formaţii aflate în primele şase locuri. În schimb, Anderlecht va avea o misiune mult mai facilă, cu întâlniri în faţa micuţelor echipe din zona retrogradării.

În eventualitatea în care, la finalul celor 34 de etape, cele două rivale se vor afla la egalitate de puncte, cum se întâmplă acum, se vor lua în calcul numărul de victorii din clasament.

Aproape sigur, şi la acest capitol va exista egalitatea, situaţie care va genera un play-off. Adică, viitoarea campioană se va decide în urma unei duble manşe. De aici se vor stabili şi calificările pentru Liga Campionilor.

Campioana va merge în turul trei preliminar, în timp ce vicecampioana va ajunge tot în turul trei preliminar, tur destinat echipelor care au ratat titlul.

Emoţii şi pentru Lucescu

Şahtiorul lui Răzvan Raţ şi al antrenorului Mircea Lucescu n-are linişte în perspectiva poziţiei secunde în clasament, în condiţiile în care lupta pentru titlu este ca şi încheiată.

Dinamo Kiev este mult prea departe pentru a fi ajunsă. Pentru ultimul loc de Liga Campionilor, „minerii„ au concurenţă serioasă din partea suprizei din „sferturile„ Cupei UEFA, Metalist Harkov.

Aceştia se ţin bine în urma trupei lui „Il Luce„ în lupta pentru poziţia ce va duce în Liga Campionilor. Până la finele sezonului mai sunt de disputat încă cinci etape, cu menţiunea că Metalist mai are o restanţă de jucat.

Locul secund în clasament este cel care duce în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, destinat echipelor care au ratat titlul. În cazul unei egalităţi în clasament se vor lua în calcul numărul de victorii, diferenţa de goluri sau numărul de goluri marcate.

Ultimele etape din Belgia şi Ucraina

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite