FOTBAL:Clujenii se duc după fotbalişti în Coasta de Fildeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:Clujenii se duc după fotbalişti în Coasta de Fildeş
FOTBAL:Clujenii se duc după fotbalişti în Coasta de Fildeş

După ce au dat lovitura cu Traore, fotbalist monitorizat în prezent de mai multe cluburi mari din Europa, clujenii vor să mai aducă în Gruia câţiva puşti talentaţi din Coasta de Fildeş.

Anul trecut, preşedintele Iuliu Mureşan şi directorul executiv Răzvan Zamfir, au petrecut mai bine de două săptămâni în Coasta de Fildeş, unde au urmărit meciurile şi antrenamentele unor echipe şi şcoli de fotbal ivoriene.  

Nu au venit cu mâna goală de la Abidjan, aducând la Cluj nu mai puţin de trei jucători: Lacina Traore, Emmanuel Kone şi Ousmane Viera. Dintre ei, doar primul a fost păstrat în lot, ceilalţi doi fiind împrumutaţi un sezon la nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş.

Traore însă nu le-a luat faţa doar şefilor ardeleni ci şi unor scouteri care lucrează pentru grupări din Hexagon şi Anglia.

Tocmai pentru că reţeta a fost una de succes, şefii de la CFR vor să le mai facă o vizită celor din Coasta de Fildeş, aşa că în iarnă se pregătesc de un nou drum în Africa.


„Lumea n-a avut încredere în jucătorii pe care i-am adus atunci, dar acum văd că îi laudă peste tot. În pauza competiţională, probabil vom merge din nou acolo să mai vedem nişte jucători la lucru", a spus Iuliu Mureşan, preşedintele clujenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite