„Fiara” se simte vânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, crede că locul său pe banca tehnică e dorit de alt antrenor. Oficial, Lăcătuş are fixat ca obiectiv pentru acest sezon câştigarea titlului în Liga I.

Două jocuri compromise în Cupa României şi în Liga I. De aici porneşte Lăcătuş să se lupte în Champions League cu Lyon în această seară în Ghencea într-un meci care contează pentru o competiţie cu mult mai bogată decât cea a lui Mitică Dragomir, Liga Campionilor.

Înaintea jocului din această seară, Lăcătuş e convins că ultimele rezultate ale Stelei au la bază şi alţi factori decât cei tehnico-tactici: ”Toată campania care s-a declanşat din vară încoace împotriva mea vine de undeva. Nu ştiu de unde, dar e limpede că cineva îşi doreşte cu ardoare să revină pe banca Stelei.

Nu am nimic cu nimeni şi nici nu o să comentez vreodată vreun coleg-antrenor. În momentul în care obiectivele propuse vor fi compromise, nu am nevoie de nimeni să‑mi spună ce să fac. Voi pleca singur!”, a spus Lăcătuş, mâhnit de atacurile lansate asupra lui din mai multe direcţii, inclusiv dinspre conducerea clubului.

Steaua - Lyon, indiferent de rezultat, nu va fi totuşi ultimul joc pentru Marius Lăcătuş la Steaua, obiectivul fixat de Gigi Becali fiind câştigarea titlului.

image

Steaua a avut mereu un vestiar puternic şi sunt convins că jucătorii sunt în stare, ca după două partide nefavorabile cu Sportul în Cupă şi Oţelul la Galaţi, să ridice capul şi să privească înainte.

image


Marius Lăcătuş
antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite