Festival pentru Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtiorul lui Mircea Lucescu (foto) a confirmat miercuri seria bună prin care trece, reuşind scorul serii în Liga Campionilor, 5-0 cu elveţienii de la FC Basel. Neînvinşi de pe 4 noiembrie,

Şahtiorul lui Mircea Lucescu (foto) a confirmat miercuri seria bună prin care trece, reuşind scorul serii în Liga Campionilor, 5-0 cu elveţienii de la FC Basel.

Neînvinşi de pe 4 noiembrie, când au cedat în faţa lui Sporting Lisabona, oamenii lui Lucescu şi-au asigurat cu victoria de la Doneţk prezenţa în primăvara europeană însă în Cupa UEFA, primele două locuri în grupă fiind acontate deja de FC Barcelona şi Sporting.
Titular în meciul cu Basel, fundaşul Răzvan Raţ regretă totuşi ratarea optimilor Ligii Campionilor.

„A fost un meci excelent pentru noi şi am demonstrat că numai ghinionul a făcut să nu putem merge mai departe în Liga Campionilor. Sunt foarte bucuros că echipa şi-a revenit şi că stadionul a fost plin. Suporterii noştri au avut motive de bucurie şi cu toate că afară a fost destul de frig, spectacolul din teren s-a mutat şi în tribune”, a spus Raţ.

Elevii lui Lucescu au fost încurajaţi după meci de patronul clubului, Rinat Ahmetov. „Pe de-o parte sunt supărat pentru că nu ne-am calificat în optimile Ligii, dar sunt bucuros că vom concura în Cupa UEFA la finalul unui meci spectaculos. Îmi doresc ca echipa să revină pe primul loc, deoarece vreau ca şi în 2009 să jucăm în Liga Campionilor”, a declarat miliardarul ucrainean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite