"Bine ai revenit Fenomenul nostru" / Prandelli: "L-am simtit in forma pe Mutu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Bine ai revenit Fenomenul nostru" / Prandelli: "L-am simtit in forma pe Mutu"
"Bine ai revenit Fenomenul nostru" / Prandelli: "L-am simtit in forma pe Mutu"

Antrenorul Fiorentinei s-a declarat extrem de multumit de evolutia atacantului roman, dupa cele doua goluri marcate de aceasta si un assist perfect pentru Gilardino, in partida de la Debrecen, castigata cu scorul de 4-3.

"Asa as vrea sa-l vad mereu pe Mutu. A facut un meci foarte bun. Ma bucur  foarte mult. L-am simtit in forma inca de sambata", a declarat la final Cesare Prandelli.

''Bine ai revenit Fenomenul nostru'', a titrat la finalul intalnirii din Ungaria, site-ul violanews.com, care i-a acordat Briliantului cea mai buna nota a meciului, 7,5. "Avea nevoie de o seara ca aceasta pentru a uita toate problemele care s-au adunat asupra sa in ultima perioada. A marcat doua goluri (de exceptie, cel de al doilea), a pasat excelent pentru Gilardino excelent pentru golul de 2-1 si merita sa faca hattrick-ul. Tot el a contribuit si la golul al patrulea inscris de Santana", noteaza sursa de mai sus.

Mutu are doua goluri in aceasta editie a Ligii Campionilor, la care Fiorentina are sanse foarte mari de a se califica in primavara europeana.

"Nu plec de la Fiorentina. Jovetici e ca un frate mai mic"

"Le multumesc suporterilor pentru sprijinul acordat in momentele grele. M-au sustinut in toata aceasta perioada, iar dupa marcarea primului gol am facut o plecaciune spre ei. Nu vreau sa plec de la Fiorentina. Ma simt foarte bine aici. Jovetici este ca un frate mai mic pentru mine. Am invatat enorm din experienta anului trecut in Liga Campionilor si vrem sa demonstram ca am devenit mai puternici", a declarat Mutu dupa intalnirea din Ungaria.

Vezi aici golurile inscrise de Mutu:

www.violanews.com/news.asp?idnew=45044

In celalalt meci al grupei E, Liverpool a pierdut acasa in fata celor de la Lyon.

Liverpool - Lyon 1-2 Benayoun 31 / Gonalons 72, Reveillere 90

Clasament:
1. Lyon  3 3 0 0 7-1 9p
2. Fiorentina  3 2 0 1 6-4 6p
3. Liverpool  3 1 0 2 2-4 3p
4. Debrecen  3 0 0 3 3-9 0p

Etapa urmatoare: 4 noiembrie,  Fiorentina - Debrecen, Lyon - Liverpool

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite