„Fenomen“ paranormal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după prezentarea „galactică“ a lui Kaka, Real Madrid s-a înţeles cu Olympique Lyon pentru transferul lui Benzema. Până acum, Florentino Perez a cheltuit pe transferuri peste 200 de milioane de euro, surclasând investiţiile făcute de Roman Abramovici la Chelsea în vara lui 2003.

În căutarea „noului Zidane“, Real Madrid l-a adus pe Kaka de la AC Milan, dar nu s-a mulţumit cu atât. La Olympique Lyon juca un anume Karim Benzema, ale cărui origini franco-algeriene semănau izbitor cu cele ale marelui Zinedine.

Încă un mic efort financiar, de 35 de milioane de euro, şi Benzema va ateriza pe „Bernabeu“. Aici se va întâlni cu Cristiano Ronaldo şi va evolua pe gazonul pe care a făcut istorie un alt Ronaldo, brazilianul. De altfel, cel care reprezintă, alături de Ribery, noua generaţie de jucători din Franţa, este alintat de conaţionali cu supranumele „Le Phenomene”. La fel ca Ronaldo, „Fenomenul” din prima eră galactică a madrilenilor.

Villa, liber spre Barcelona!

Odată cu transferul lui Benzema la Real, se închid porţile de la Madrid pentru atacantul Valenciei, David Villa. Barcelona, în conflict cu Eto’o, este deja pe fir. În schimb, pentru madrileni, următoarele ţinte se numesc Arbeloa şi Xabi Alonso cu care Florentino Perez vrea să ducă nota de plată a „albilor“ spre 300 de milioane de euro! Dublu faţă de cât a cheltuit Roman Abramovici pentru proiectul „Chelsea“în 2003.

Transferurile lui Real Madrid din această vară

Jucător    Sumă
Manuel Pellegrini    4*
Ricardo Kaka    67
Cristiano Ronaldo    94
Raul Albiol    15
Alvaro Negredo    5
Karim Benzema    35
Total     220

*sumele sunt exprimate în milioane de euro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite