Daum: "Fenerbahce poate trece de Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daum: "Fenerbahce poate trece de Steaua"
Daum: "Fenerbahce poate trece de Steaua"

Antrenorul echipei Fenerbahce, Christoph Daum, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi, că grupa formaţiei sale este accesibilă şi singurul adversar redutabil, Steaua, poate fi învins, chiar dacă are experienţă în cupele europene, informează site-ul oficial al clubului turc.

"Suntem foarte mulţumiţi de tragere, grupa noastră este accesibilă. Am urmărit Steaua sezonul trecut în Liga Campionilor, are jucători experimentaţi care evoluează şi la naţională. Este o echipă puternică, dar o putem învinge. Atunci i-am urmărit pentru că eram interesat de un jucător al lor. Patronul echipei, Gigi Becali, este un vechi prieten al meu, mă voi întâlni cu el", a explicat Daum.

Tehnicianul a vorbit şi despre ceilalţi adversari: "Twente este un adversar tare, cu jucători tineri, care vor să se afirme. De Şerif nu ştiu nimic, dar am timp să mă documentez. Tot ce pot să spun este că ceea ce nu ştim poate deveni periculos".

Steaua Bucureşti va întâlni în Grupa H a Ligii Europa formaţiile Fenerbahce Istanbul, FC Twente şi Şerif Tiraspol. Primele două clasate se vor califica în 16-imile competiţiei.

Steaua va întâlni pe Fenerbahce pe 22 octombrie acasă, în timp ce returul este programat pe 5 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite