Ţiţi Dumitriu: "Istoria ne obligă să învingem pe Fenerbahce"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a declarat, marţi, că Fenerbahce poate fi învinsă de gruparea din Ghencea, mai ales că acest lucru a fost realizat şi de ocupanta locului 11 în Turcia, Gaziantepspor, grupare care nu are blazonul şi palmaresul roş-albaştrilor.

"Fenerbahce este o echipă bună, solidă, a câştigat opt meciuri în campionat şi asta spune multe despre forţa ei, dar cu toate acestea turcii pot fi învinşi, lucru demonstrat de Gaziantepspor. Steaua trebuie să fie tupeistă, să încerce orice, pentru că poate învinge pe Fenerbahce. Cum a spus şi Gigi Becali, pe turci i-am bătut mereu în războaie, o să-i batem şi acum, istoria ne obligă, plus că avem un palmares european mult mai bun ca ei", a spus Dumitriu.

Tehnicianul, care a fost trimisul Stelei la meciul Gaziantepspor-Fenerbahce, scor 2-1, a vorbit despre prima înfrângere din campionat a grupării pregătite de Christoph Daum: "Victoria gazdelor a venit pe final, dar a fost obţinută cu multă şansă, pentru că Fener a ratat două mari ocazii la 1-0. Dacă scorul devenea 2-0, altfel se scria istoria. Fenerbahce a avut meciul în mână 60 de minute, dar s-a crezut învingătoare prea repede şi spre final a făcut pasul înapoi, exact ca o echipă care are 1-0 în deplasare. Asta i-a costat".

În urma analizei evoluţiei lui Fenerbahce din acel meci, printre evidenţiaţii lui Dumitriu s-au regăsit fostul fundaş al grupării Universitatea Cluj, Fabio Bilica, dar şi mijlocaşul Cristian: "Cei doi m-au impresionat, şi nu numai pe mine. Bilica a ţinut apărarea, a avut apariţii la finalizare şi s-a mişcat foarte bine pe teren. De asemenea, acest Cristian este un mijlocaş cu reale calităţi tehnice şi percutant".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite