FOTBAL: Federaţia Belgiană a retras licenţa clubului de fotbal Mouscron

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Federaţia Belgiană a retras licenţa clubului de fotbal Mouscron
FOTBAL: Federaţia Belgiană a retras licenţa clubului de fotbal Mouscron

Federaţia Belgiană de Fotbal a anunţat, marţi seară, că i-a retras licenţa clubului Mouscron, din cauza situaţiei financiare precare prin care trece formaţia care ocupă în prezent penultimul loc în prima ligă, informează presa belgiană.

Mouscron are o situaţie financiară dezastruoasă şi nu a reuşit să plătească mai multe datorii, care în ultima perioadă au crescut foarte mult. Clubul a recunoscut doar o datorie de aproximativ 800.000 de euro, dar mai are întârzieri la plata TVA-ului către stat şi la plata salariilor. Mouscron a cerut o amânare a termenului limită de achitare, dar nu a obţinut-o, iar acum mai are la dispoziţie 3 zile pentru a depune apel la decizia federaţiei.

Mouscron îl are ca preşedinte pe Philippe Dufermont, un industriaş belgian care locuieşte în Spania, antrenor este Miroslva Djukic, în timp ce director sportiv este Amedeo Carboni.

În cazul în care Mouscron nu va depune apel sau dacă acesta va fi pierdut de formaţia belgiană, echipa va retrograda în liga a III-a sau a IV-a, iar toate rezultatele din acest sezon vor fi anulate. Mouscron trebuie să joace în următoarea etapă din campionatul Belgiei cu echipa lui Ladislau Boloni, Standard Liege, iar acesta ar putea fi ultimul meci în prima divizie din acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite