FOTBAL: Federaţia sârbă doreşte să prelungească înţelegerea cu Antici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Federaţia sârbă doreşte să prelungească înţelegerea cu Antici
FOTBAL: Federaţia sârbă doreşte să prelungească înţelegerea cu Antici

Federaţia sârbă de fotbal doreşte să-i prelungească contractul selecţionerului Radomir Antic, căruia îi va propune un nou contract, pe patru ani, în valoare totală de 2 milioane euro, valabil până în 2014, după ce Serbia va obţine calificarea la Cupa Mondială din 2010, informează ziarul digital Pressonline, citat de agenţia EFE.

Antic, fost antrenor al echipelor spaniole Atletico Madrid şi FC Barcelona, va fi recompensat cu 500.000 de euro dacă Serbia va câştiga grupa preliminară din care mai fac parte selecţionatele României, Franţei, Austriei, Lituaniei şi Insulelor Feroe. Cu două etape înainte de încheierea preliminariilor, echipa Serbiei ocupă primul loc în clasament, cu 19 pct, urmată de Franţa (15 pct), elevii lui Antic urmând să întâlnească în următorul meci, pe teren propriu, naţionala României. O victorie în faţa elevilor lui Răzvan Lucescu le va asigura, practic, sârbilor calificarea la turneul final de anul viitor.

Selecţionerul sârb a anunţat, însă, că va lua o decizie în privinţa prelungirii contractului doar după încheierea actualelor preliminarii. În cazul în care va accepta oferta federaţiei de la Belgrad, Radomir Antic va conduce reprezentativa ţării sale până la Cupa Mondială din 2014, care va avea loc în Brazilia. AGERPRES

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite