Farul Constanţa a pus şapte jucători pe lista de transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii formaţiei Farul Constanţa, Adrian Vlas, Răzvan Farmache, Cristian Şchiopu, Florin Maxim, Florentin Cruceru, Marius Nae şi Dragan Gosici au fost puşi pe lista de transferuri, se arată într-un comunicat al clubului.

Pe lângă cei şapte jucători ai echipei constănţene, clubul va renunţa şi la Tibor Moldovan şi Florin Neaga, de la Farul II.

Preşedintele Consiliului Director al grupării din Constanţa, Gheorghe Bosânceanu, a declarat că lista de transferuri este definitivă. "Cei şapte jucători sunt pe lista de transferări, clubul neavându-i în vedere pentru prima echipă, în retur. E o decizie definitivă. În ceea ce-i priveşte pe Tibor Moldovan şi Neaga, aceştia nu vor mai rămâne nici măcar la echipa a doua. În cazul unui al optulea jucător de la formaţia mare, Barbu, acesta e 50 la sută pe lista de transferări, 50 la sută nu", a spus oficialul constănţean.

Bosânceanu a adăugat că jucătorii care vor părăsi echipa ar putea chiar să fie sancţionaţi din motive de indisciplină: "Par mulţi, dar această decizie se impunea. În cea mai mare parte nu şi-au adus contribuţia la bunul mers al lucrurilor în echipă. Unii au creat probleme, inclusiv disciplinare şi de atitudine şi, la un moment dat, din cauza lor, situaţia disciplinară risca să scape de sub control. Aceste cauze s-au suprapus peste accidentări şi problemele medicale cu care ne-am confruntat, astfel că, în tur, împotriva angajamentelor pe care şi le-au luat, jucătorii nu au reuşit să obţină decât 19 puncte. Printre fotbaliştii puşi pe lista de transferări sunt unii extrem de pretenţioşi, dar, când e să-şi facă datoria, uită ce face clubul pentru ei, uită că Farul nu le oferă pâine albă, ci cozonac. Din punctul meu de vedere, şi nu numai al meu, destui dintre aceştia nu merită să mănânce cozonac. Apoi, au fost situaţii când unii, invocând motive discutabile, s-au dat loviţi în anumite jocuri, fără a le păsa ce probleme creează. Clubul îi plăteşte să fie apţi şi să joace, nu să se dea loviţi, gândind că astfel îi creează o problemă antrenorului. Şi-au creat însă lor probleme. Cel puţin aceştia vor pleca şi vor fi şi sancţionaţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite