Fără căpitan la Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ce s-au temut steliştii, n-au scăpat. Căpitanul Stelei, Cristi Tănase, nu va putea evolua în meciul decisiv pe care Steaua îl va disputa miercurea viitoare, cu Napoli, în Liga Europei.

Accidentat la meciul cu „U" Cluj (3-0), Tănase a părăsit terenul după doar 33 de minute, din cauza unor dureri musculare. „Primele semne nu sunt atât de îngrijorătoare. Cred că e vorba doar de o întindere, nu de ruptură", declara Duckadam la finalul partidei. Accidentarea s-a dovedit însă mai gravă decât se credea iniţial. „Dodel" a efectuat ieri un control care a relevat că accidentarea nu este atât de uşoară. Tănase a suferit o leziune fibrilară la muşchiul femoral de la piciorul drept şi va fi nevoit să lipsească de la antrenamentele echipei cel puţin două săptămâni.

Chiar dacă în proporţie de mai bine de 90% Tănase nu va putea evolua niciun minut în Italia, oficialii roş-albaştrilor încă mai speră într-o minune. Staff-ul medical va face eforturi deosebite pentru a-l recupera pe mijlocaş, mai ales că acesta a dovedit o formă excelentă la ultimele partide. În aceste condiţii, Tănase va fi înlocuit cu Brandan sau cu tânărul Cosmin Matei. Este o soluţie de compromis pentru că, în lipsa suspendatului Nicoliţă, pe flancul drept va fi titularizat Szekely. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite