Fără jucători şi fără fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fără jucători şi fără fani
Fără jucători şi fără fani

Cristiano Bergodi are dificultăţi în alcătuirea echipei pentru meciul de mâine împotriva campioanei Unirea Urziceni, care se va desfăşura cu porţile închise.„Nu este greu să descifrezi jocul celor de la Urziceni, dar ei dau totul pe teren, fac mereu dublaj“, consideră tehnicianul roş-albaştrilor.

Cristiano Bergodi este conştient că Steaua va avea o misiune dificilă în partida cu Unirea Urziceni în ciuda faptului că echipa lui Dan Petrescu are un început de sezon mai puţin fast.

„Nu va fi un meci între Bergodi şi Petrescu, ci va fi un duel între două echipe bune. Noi avem un grup de jucători care creşte, în timp ce Unirea nu e în cel mai bun moment al său. Au schimbat sistemul de joc şi acum e normal să apară unele probleme. E păcat că nu vom avea spectatori, nu e deloc plăcut să joci cu tribunele goale, chiar dacă Steaua a câştigat mereu în astfel de condiţii”, a comentat antrenorul.

Fără Căpitanul Ghionea

Italianul are destule bătăi de cap şi în privinţa lotului pe care-l are la dispoziţie pentru partida cu campionii. Ghionea, Toja, Bicfalvi şi Alex Iacob sunt accidentaţi, la fel ca şi mai vechii indisponibili Ovidiu Petre şi Emeghara, Tănase şi Tininho sunt în urmă cu pregătirea fizică, iar folosirea lui Bogdan Stancu, care a suferit o entorsă în meciul cu CFR, nu este nici ea sigură, deşi „Motanul” a revenit joi la antrenamente.

„Văd că Tănase a fost anunţat deja titular cu Dinamo, însă eu nu ştiu nimic. Mai sunt patru partide până atunci, iar deocamdată el se pregăteşte cu Ionel Colonel”, a spus Bergodi, cu privite la ultima achiziţie a steliştilor.

Tehnicianul s-a referit şi la subiectul legat de întinerirea echipei: „Mi-au plăcut încă doi-trei băieţi de la Steaua II, în afară de Rusu şi Filip, dar, din punct de vedere fizic, ei au încă ritmul de la juniori. Nu se poate numai cu tineri la echipă. Am făcut deja multe la acest capitol. Sper să se înţeleagă bine acest mesaj!”.

Szekely nu vrea la Timişoara

Gigi Becali şi Marian Iancu s-au înţeles ieri pentru cedarea lui Janos Szekely la FC Timişoara pentru 800.000 de euro, dar jucătorul refuză să plece. „El a zis că vrea să-şi demonstreze valoarea, dar nu poate juca în faţa lui Bănel.

Se poate ca Bergodi să-l vrea în continuare, dar şi eu vreau banii. Am anunţat că voi închide peste tot robinetele, nu putem şti ce se întâmplă de acum înainte”, a decretat patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite