Fanii îi cer lui Benitez să renunţe la Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu nu mai este iubit de fanii lui Inter
Cristi Chivu nu mai este iubit de fanii lui Inter

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, este criticat atât de presa italianăcât şi de fanii milanezi după meciul pe care formaţia sa l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, duminică, pe teren propriu, cu Sampdoria Genova, după ce internaţionalul român a pierdut mingea la faza din care au marcat oaspeţii.

În minutul 62, Chivu a pierdut mingea în faţa lui Cassano, acesta a centrat şi Guberti a deschis scorul. Antrenorul Rafael Benitez l-a înlocuit pe Chivu 16 minute mai târziu.

"Românul trebuie vândut, nu mai poate face faţă. În locul lui îl avem pe Santon, care e şi mai tânăr, dar şi mult mai bun", scrie Andrea_Inter pe unul dintre forumuri.

Agenţia Datasport i-a acordat lui Chivu nota 5,5, menţionând că fundaşul român a pierdut mingea în faţa lui Cassano la faza din care Inter a primit gol.

Calciomercato.it are aceeaşi părere faţă de prestaţia lui Chivu. Nota 5,5 susţine următorul comentariu: "Chivu a fost naiv la faza golului Sampdoriei, când a pierdut mingea în faţa lui Cassano".

Sportevai.it i-a acordat lui Chivu nota 5. "A pierdut în mod naiv mingea la golul Sampdoriei. Nu a avut o prestaţie convingătoare şi a fost înlocuit pe bună dreptate", explică sursa amintită.

Aprecieri asemănătoare au şi Corriere dello Sport (5,5), Tuttosport (5), La Gazzetta dello Sport (5), Blitz quotidiano (4,5) sau Mediaset.it (5,5).

Formaţia Internazionale Milano, cu fundaşul Cristian Chivu titular, a încheiat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, meciul susţinut în compania echipei Sampdoria Genova, în etapa a VIII-a a campionatului Italiei.

Pentru Sampdoria a marcat Guberti '62, Inter egalând prin reuşita lui Eto'o, din minutul 80. Cristian Chivu a evoluat până în minutul 78, când a fost înlocuit cu Santon.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite