Fanii lui Newcastle refuză antrenorul dorit de patron

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alan Pardew nu a avut nicio performanţă în cariera sa de antrenor
Alan Pardew nu a avut nicio performanţă în cariera sa de antrenor

Caz rar întalni în fotbalul englez, la Newcastle United. Fanii echipei refuzaă să-l accepte pe Alan Pardew, tehnicianul pe care vrea să-l aducă la club patronul Mike Ashley.

Suporterii au o aversitate mai veche faţa de patronul Ashley, care a preluat echipa în 2007 şi a "reuşit" să retrogradeze în 2009.

"Coţofenele" au revenit anul acest în Premier League, dar antrenorul care a reuşit performanţa fost dat afară luni, după înfrângerea cu Wst Bormwich Albion. Fanii s-au înfuriat la culme, mai ales că Ashley vrea să-l aducă pe Alan Pardew un antrneor de 49 de ani care a adunat trei demiteri consecutive, ultiuma de la Southampton, echipă din liga a treia!

Conform "The Sun", Mike Ashley şi Alan Pardew sunt vechi prieteni de când frecventau împreună un cozinou din Londra, deţinut de unul dintre directorii lui Newcastle.

Într-un sondaj publicat de un ziar local, 99% din fani sunt împotriva venirii lui Pardew, fie din ură pentru patron, fie din convingerea că tehnicianul nu are valoare de Premier League. Suporterii i-ar dori la echipă de Martin O'Neill sau Martin Joll, ultimul despărţindu-se la începutul săptămânii de Ajax Amsterdam.

Dincolo de relaţia de prietenie, Ashley mai are un motiv pentru care l-a ales pe acest antrneor. Dacă va ajunge totuşi la Newcastle, Pardew va avea cel mai mic salariu din campionat, în jur de 800.000 de euro pe an.

Presa engleză de astăzi scrie că Ashley îl va numi antrneor pe Pardew fără să ţină cont de părerea fanilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite