FOTBAL: Fanii trebuie să se constituie în asociaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Fanii trebuie să se constituie în asociaţii
FOTBAL: Fanii trebuie să se constituie în asociaţii

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, printr-un comunicat, că suporterii trebuie să se constituie în asociaţii sau ligi pentru a putea cumpăra bilete la meciurile din deplasare a echipelor favorite şi vor suporta toate daunele provocate în sectorul rezervat lor.

Această condiţie a devenit obligatorie pentru ca suporterii să poată negocia cu formaţiile gazdă achiziţionarea de bilete. Astfel, în cazul în care aceştia vor dori să achiziţioneze tichete ca persoane particulare, cluburilor gazdă le este interzisă orice discuţie.

În cazul în care cluburile gazdă nu vor respecta decizia LPF, acestea riscă o amendă în valoare de 50.000 până la 100.000 de lei, dar şi interzicerea dreptului de a organiza jocuri pe teren propriu de la două la patru meciuri.

Fiecarea asociaţie va trebui să îşi aleagă un preşedinte, iar acesta din urmă va negocia cu oficialii cluburilor gazdă cumpărarea biletelor, dar nu mai multe de 5% din capacitate stadionului.

LPF a mai anunţat că fanii vor trebui să achite toate daunele produse în sectorul rezervat lor, clubul pe care îl susţin urmând să nu mai aibă niciun fel de vină. "Odată devenită persoană juridică, galeria oaspete va suporta toate eventualele daune pe care le va provoca în sectorul rezervat lor, în alte sectoare ale stadionului ori pe traseul de admitere-evecuare stadion, cluburile fiind exonerate de orice răspundere. După cum, e de la sine înţeles, până la constituirea în Asociaţie (Ligă), membrii galeriei oaspete vor raspunde ca persoane fizice, conform legilor, pe baza constatărilor efectuate în comun de clubul organizator şi Jandarmerie", se arată în comunicatul forului condus de Dumitru Dragomir.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite