FOTBAL: Gigi Becali: Fanii care mă contestă sunt beţivi şi drogaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gigi Becali: Fanii care mă contestă sunt beţivi şi drogaţi
FOTBAL: Gigi Becali: Fanii care mă contestă sunt beţivi şi drogaţi

Patronul Stelei le-a răspuns suporterilor care l-au contestat înaintea şi în timpul partidei cu Pandurii

"Am dominat clar. Pandurii au mai mişcat pentru că Steaua era cu un om în minus. Ăia nu sunt suporterii Stelei, sunt huligani, beţivi, drogaţiau scandat cuvinte obscene. Tocmai de-aia i-a lăsat jandarmeria, ca să-i filmeze. O să vedem noi unde să mai conteste. N-o să mai poată să intre", a declarat Gigi Becali după meciul Steaua-Pandurii, 1-0.

Despre meci, Becali a spus: "Am dominat clar, am câştigat clar. În prima parte ei nu au avut un şut pe poartă, iar în a doua au mai jucat şi ei ceva pentru că ne-am mai relaxat noi puţin", a spus Becali, care a adăugat că nu va mai ceda palmaresul suporterilor aşa cum declarase, ci Armatei.

Patronul Stelei a răspuns nervos atunci când i s-au pus întrebări cu referire la fostul antrenor Cristiano Bergodi: "Ştiţi voi că jucătorii sunt afectaţi de plecarea lui Bergodi? Lasă că acum o să îl iubească pe Stoichiţă. A zis el că vine la meci? Credeţi că interesează pe cineva? De ce să vină, o fi şi el stelist acum? Nu are de ce să fie afectat, pentru că a luat 200.000 de euro".

În ceea ce priveşte protestul celor 200 de suporteri, care l-au contestat în timpul meciului cu Pandurii din faţa stadionului, Becali a afirmat: "Sunt nişte huligani şi acum m-am convins de asta. Nu aveau ei cum să intre pe stadion, chiar dacă vroiau. Poate doar cu elicopterul. Jandarmeria i-a lăsat intenţionat să protesteze, că să îi filmeze şi apoi să le dea interdicţie. Fanii Stelei sunt câteva milioane, nu câteva sute de derbedei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite