Fabrice Muamba se simte mult mai bine! A vorbit în engleză şi franceză cu medicii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muamba s-a prăbuşit din senin pe gazon sub privirile unui coechipier îngrozit
Muamba s-a prăbuşit din senin pe gazon sub privirile unui coechipier îngrozit

Starea de sănătate a fotbalistului echipei Bolton Wanderers, Fabrice Muamba, s-a îmbunătăţit uşor, inima jucătorului, care a suferit un infarct la meciul cu Tottenham din sferturile de finală ale Cupei Angliei, nemaiavând nevoie de asistenţa aparatelor pentru a bate, informează "The Daily Mail".

"Fabrice Muamba rămâne internat la secţia de terapie intensivă a spitalului London Chest, unde starea lui de sănătate arată mici îmbunătăţiri. În prezent, inima lui bate fără asistenţă din partea aparatelor şi de asemenea îşi poate mişca braţele şi picioarele. Totuşi, prognosticul pe termen lung rămâne incert. El încă se află în stare critică şi va fi monitorizat şi tratat de personalul secţiei", se arată într-un comunicat comun al spitalului şi al clubului.

Fabrice Muamba a fost vizitat la spital de mai multe vedete din Premier League, printre care Johan Djourou (Arsenal Londra), Ashley Cole (Chelsea Londra) şi Shaun Wright-Phillips (Queens Park Rangers).

Acum,jucătorul se simte mult mai bine, progresele sale sunt vizibile. A vorbit în engleză şi franceză medicii, recunoscându-i chiar pe membrii familiei!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite