Fabregas renunţă la bani pentru a juca la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa spaniolă scrie că FC Barcelona va prezenta, luni, o nouă ofertă pentru achiziţionarea mijlocaşului Cesc Fabregas, iar englezii susţin că fotbalistul este dispus să renunţe la bonusuri în valoare de 4 milioane de lire sterline pentru a-şi asigura transferul de la Arsenal.

"Barcelona va prezenta, luni, o nouă ofertă celor de la Arsenal cu intenţia de a-şi asigura serviciile lui Fabregas, după ce ultima întâlnire dintre cele două cluburi, de vineri, nu s-a soldat cu niciun rezultat.

Cei de la Arsenal au considerat inacceptabilă cea de-a treia ofertă de la Barcelona, care se ridica la o sumă totală de 38 de milioane de euro (29 de milioane de euro, cu bonus de 6 milioane şi suma de trei milioane de euro oferită chiar de Fabregas)", scrie Marca.

Arsenal solicită 45 de milioane de euro în schimbul jucătorului de 24 de ani, care a plecat la Londra de la 16 ani.

Marca mai scrie că cei de la Arsenal îl vor înscrie, luni, pe Cesc Fabregas pe lista UEFA, dar că jucătorul i-ar fi spus deja antrenorului Arsene Wenger că nu doreşte să evolueze în play-off-ul Ligii Campionilor cu Udinese, pentru a putea evolua cu Barcelona în această competiţie în cazul în care se va transfera la spanioli.

Potrivit presei engleze, mijlocaşul spaniol s-a arătat dispus să renunţe la 4 milioane de lire sterline (4,6 milioane de euro) din bonusuri pentru a se transfera la Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite