Fabregas face presiuni pentru a juca la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul spaniol Cesc Fabregas nu mai poate aştepta momentul în care se va întoarce la FC Barcelona, transfer pe care îl aşteaptă de de doi ani.

Achiziţionat de londonezi în urmă cu 8 ani, pe când era doar un puşti, Fabregas nu şi-a ascuns niciodată dragostea pentru echipa catalană.

De fiecare dată s-a izbit de refuzul managerului Arsene Wenger, care s-a opus din răsputeri transferului şi care a încercat să-l convingă pe jucător că şi la Arsenal poate câştiga trofee.

Nerăbdarea lui Fabregas a crescut însă în aceasă vară, după ce Arsenal a ratat toate obiectivele. Eşecurile i-au determinat şi pe londonezi să se gândească la o despărţire profitabilă de starul spaniol. Presa spaniolă scrie că jucătorul negociază deja cu Barcelona, iar ziariştii de la Sport.es scriu că a semnat deja un precontract, măsură dorită de catalani, pentru a zădărnici eforturile altor cluburi precum Real Madrid sau Manchester City.

Cumăpărat în 2003 pentru doar 1 milion de euro, Fabregas poate aduce acum lui Arsenal aproxiamtiv 55 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite