Fabregas: "Piciorul meu e rupt. Aşa mă simt şi eu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul lui Arsenal ratează tot restul sezonului după  accidentarea teribilă suferită în urma penaltyului executat în sfertul de finală din liga Campionilor cu Barcelona

Cesc Fabregas a povestit pentru ediţia online a tabloidului "The Sun" cum s-a simţit înainte de a simţi dureri puternice la picior la sfertul de finală cu Barcelona: "Mulţi au spus că mi-am rupt piciorul încă din jocul cu Birmingham, din Premier League. Nu ştiu eu nici eu ce să cred. După faultul lui Puyol am simţit o durere la picior. Dar nu aveam în cap decât că trebuie să pun mingea pe punctul de la 11m şi să marchez", a spus Fabregas.

"La 2-2 nu mai simţeam nimic. Îndreptându-mă spre centrul terenului am avut un şoc. Nu mai puteam pune piciorul în pământ. Era limpede că ceva grav se întâmplase", îşi aminteşte căpitanul lui Arsenal.

"Piciorul meu e rupt. Aşa mă simt şi eu. Nu ştiu dacă voi mai juca până la sfârşitul campionatului şi nici vreun meci în Liga Campionilor", a comentat Fabregas pentru ediţia electronică a tabloidului britanic.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite