Fabio Capello nu este de acord cu Federaţia în cazul John Terry

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a declarat, duminică, la postul Rai 1, că nu este de acord cu Federaţia Engleză de Fotbal (FA), care a decis să-i retragă lui John Terry, acuzat de rasism, banderola de căpitan al selecţionatei engleze, informează AFP.

"Nu sunt de acord cu FA. Am vorbit cu preşedintele, din punctul meu de vedere nu poate fi sancţionat dacă nu este nimic oficial. Acest caz ţine de justiţia civilă, nu de cea sportivă. Eu cred că puteam să-i lăsăm banderola", a declarat Capello.

Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că John Terry nu va mai fi căpitanul naţionalei Angliei până la clarificarea cazului de insulte rasiste pentru care fotbalistul va fi judecat în iulie, imediat după Euro-2012. Terry, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că a proferat insulte rasiste la adresa jucătorului echipei Queens Park Rangers Anton Ferdinand, la un meci de campionat din luna octombrie. El va fi judecat la 9 iulie, de un tribunal din Londra.

John Terry a mai pierdut banderola în 2010, cu puţin timp înainte de Cupa Mondială, după ce a fost acuzat că a avut o legătură amoroasă cu fosta parteneră a coechipierului din naţională, Wayne Bridge. Selecţionerul Fabio Capello i-a redat banderola în martie 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite