Comunicat al FRF privind partida FC Braşov - Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comunicat al FRF privind partida FC Braşov - Unirea Urziceni
Comunicat al FRF privind partida FC Braşov - Unirea Urziceni

Federaţia Română de Fotbal a difuzat, în cursul zilei de joi, un comunicat privind partida de Liga I FC Braşov - Unirea Urziceni.

''Unii oficiali ai Ligii Profesioniste de Fotbal au declarat ca selecţionerul Răzvan Lucescu şi Federatia Româna de Fotbal au insistat, astfel încât jocul FC Braşov - Unirea Urziceni, programat în cadrul etapei a 13-a a campionatului Ligii I luni, 9 noiembrie, sa se dispute sâmbătă, 7 noiembrie'', se arată în cumunicat.

Federaţia menţionează că această afirmaţie nu este în totalitate adevărată. ''Au existat discuţii între presedintele FRF, Mircea Sandu, şi conducerile tehnice şi administrative ale clubului Unirea Urziceni, dar în sensul de a devansa meciul cu o singură zi, adică duminica, 8 noiembrie, şi nu sâmbătă, aşa cum fals se spune'', se menţionează în document.

Înţelegând raţiunea demersului FRF, de a asigura o cât mai bună pregătire a echipei naţionale în perspectiva jocului amical cu Polonia, şi sprijinind interesele reprezentativei noastre, oficialii Unirii Urziceni şi-au dat acordul ca meciul să nu mai aibă loc luni, ci duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite