FOTO / Bănel Nicoliţă a semnat pe trei ani cu Saint-Etienne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă, alături de unul dintre oficialii clubului francez
Bănel Nicoliţă, alături de unul dintre oficialii clubului francez

Bănel Nicoliţă a semnat un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne, site-ul oficial al francezilor publicând şi primele fotografii cu fostul stelist.

"Este un transfer de talie internaţională. După ce a trecut de vizita medicală, internaţionalul român şi căpitan al echipei Steaua, Bănel Nicoliţă (26 de ani), a semnat un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne", scrie site-ul citat.

Antrenorul Christophe Galtier a declarat că Nicoliţă va contribui la echipă cu experienţa sa la nivel internaţional atât la echipa naţională, cât şi în cupele europene. "Este un jucător foarte interesant pe care îl urmărim de aproximativ două luni", a precizat Galtier.

La rândul său, Nicoliţă a declarat: "Sunt foarte mulţumit că am ajuns la Saint-Etienne. Este un club ambiţios, care are o poziţie bună în clasament. Toţi cei cu care am discutat mi-au vorbit de bine echipa şi suporterii. Ştiu că există un public minunat aici. Sper ca împreună să obţinem cele mai bune rezultate şi să atingem obiectivele propuse".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite