FOTBAL:Razvan Lucescu:"Victoria noastra a fost fara drept de apel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu,  după meciul cu Gloria Buzău, scor 4-0, că victoria elevilor săi a fost fără drept de apel, pentru că au dominat jocul de la un capăt la celălalt.

"Am făcut un meci foarte bun, în care am intrat cu determinare şi dorinţă de reuşită. Victoria noastră a fost fără drept de apel. Am intrat cu ideea de a ne bate pentru cele 3 puncte, iar asta ne-a ajutat. Acum pentru noi urmează trei meciuri foarte dificile", a spus Lucescu.

Tehnicianul a mai declarat că singura problemă după acest meci este cartonaşul galben încasat de Romeo Surdu, care ratează astfel şansa să joace în meciul cu Rapid, din următoarea etapă. "Îmi pare rău că nu l-am schimbat pe Surdu. Am avut de gând, dar nu mi-a plăcut cum am început repriza a doua şi am considerat că e mai bine să-l las în teren", a explicat antrenorul braşovenilor.

De partea cealaltă, antrenorul secund al Gloriei Buzău, Ion Balaur, a recunoscut că formaţia sa riscă să nu îndeplinească baremul: "La 4-0, nu prea am ce să mai zic. Ne-a lipsit întreaga linie din apărare şi a trebuit să o reinventăm. Este greu pentru noi să înlocuim 5-6 jucători. Dacă nu luam primul gol pe acea lipsă de concentrare, poate reuşeam să punem probleme în partea secundă. Nu ştiu dacă vom reuşi să facem baremul, dar sper să facem cât mai multe puncte".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite