FOTBAL:Kolo Toure:"Arsenal are forţa să treacă de Manchester în semifinale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apărătorul lui Arsenal Londra, Kolo Toure, a declarat că tinereţea coechipierilor săi poate reprezenta un atu în faţa lui Manchester United şi a dat exemplul Ajax Amsterdam, care în 1995 a câştigat finala Ligii Campionilor având în lot mulţi jucători fără experienţă, informează "Daily Mail".

"Ştim că United a avut fiecare dată viaţă grea în meciurile cu noi. Nimeni nu se aştepta ca Ajax să câştige trofeul în deceniul trecut, dar a făcut-o, în ciuda faptului că avea în componenţă numeroşi tineri. La fel cred că putem face şi noi. Dacă ne apărăm atent şi rămânem concentraţi pe întreaga durată a unei partide, atunci nimeni nu ne mai poate bate" a spus internaţionalul ivorian în vârstă de 28 de ani.

Toure crede că achiziţiile pe care le-a făcut Arsenal în ultimele sezoane au înlocuit cu succes jucători precum Thierry Henry sau Robert Pires: "Este adevărat că am pierdut doi fotbalişti de mare experienţă şi valoare, dar la fel de adevărat este că şi cei care le-au luat locul, Nasry, Adebayor sau Walcott, sunt jucători de mare calitate. Toţi sunt tineri şi evoluează de fiecare dată cu mare entuziasm pentru că vor să-şi demonstreze valoarea".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite