FOTBAL: Urziceni, sărbătoare de campioni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Urziceni, sărbătoare de campioni
FOTBAL: Urziceni, sărbătoare de campioni

Echipa virtual campioană, Unirea Urziceni, a sărbătorit la Timişoara un nou titlu obţinut de o echipă din afara Bucureştiului.

Jucătorii ialomiţeni erau în extaz la finalul partidei câştigate cu 2-1 în Banat. "E seara cea mai frumoasă din viaţa noastră, am jucat o viaţă să fim campioni. Mai avem un meci, vrem să-l cîştigăm pentru a nu mai avea nici o emoţie, a fost o seară incredibilă pentru noi. Ne-am bucurat, aşteptăm să se termine campionatul pentru a ne putea bucura cu adevărat! Le mulţumesc celor care au crezut în noi şi le sîntem la fel de recunoscători şi celor care nu ne-au criticat. Am arătat că avem valoare", a spus căpitanul Unirii, George Galamaz. Delegaţia Urziceniului a continuat sărbătoarea târziu în noapte, la hotelul din Timişoara unde erau cazaţi.

Bucurie reţinută pentru "Bursuc"

Antrenorul Urziceniului, Dan Petrescu, s-a bucurat alături de elevii săi la finalul meciului, însă a revenit rapid cu picioarele pe pământ. "Nu mă pot bucura 100%, am trecut prin multe la viaţa mea... Ştiu că Timişoara îşi poate recupera punctele. În mintea mea, eu trebuie să mai obţin un punct în ultima etapă. Am crezut că suntem campioni, aveam lacrimi în ochi, dar mi-a zis cineva că dacă Poli îşi primeşte punctele, poate să ne depăşească", a spus "Bursucul".

Tehnicianul şi-a manifestat aprecierea şi pentru rezultatul obţinut de Braşov în Ştefan cel Mare. "Trebuie să-i mulţumim selecţionerului, a dat dovadă de caracter şi a demonstrat că ne putem baza pe el ca antrenor al naţionalei. Nu mi-a venit să cred că Dinamo a pierdut acasă", a mai spus Dan Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite