FOTBAL: Turcu: "Mi-e ruşine, nu mă aşteptam să pierdem cu 1-4!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Timişoara s-a calificat în finala Cupei României după ce a surclasat cu 4-1 pe Dinamo. Magera, Abiodun, Bucur şi Nibombe au semnat un succes pe care fanii timişoreni îl aşteptau de 12 ani. Pentru Dinamo, Miranda a marcat un gol prin care a dat speranţe dinamoviştilor doar câteva minute.

Gabi Balint, antrenorul lui FC Timişoara, era foarte bucuros la finalul meciului: "Este un scor frumos. Pe Dinamo nu o poţi bate cu 1-0. Ori o baţi rău, ori pierzi. Am făcut un meci foarte bun. L-am surprins pe Mircea Rednic cu patru goluri", a declarat amuzat tehnicianul la Antena 1.

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, a acuzat un ofsaid la golul prin care FC Timişoara a deschis scorul. "Chiar dacă am aliniat o formaţie cu mai multe rezerve, cred că am dominat prima repriză în care am primit un gol dintr-un ofsaid mare. Oricum, chiar dacă ne doream Cupa, cel mai important pentru noi este campionatul", a declarat oficialul dinamovist.

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a fost mult mai dur. "Mi-e ruşine! Sper să se revanşeze în campionat, nu m-aş fi aşteptat la un asemenea rezultat şi la un asemenea joc", a spus Turcu la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite