FOTBAL Rossi: "Steaua are nevoie de un vârf!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Team manager-ul Stelei, Renzo Rossi, a declarat joi că antrenorii sunt mulţumiţi de noile transferuri, însă echipa are nevoie de un atacant şi conducerea clubului încearcă achiziţionarea unui fotbalist pentru acest post.

"Steaua are nevoie de un vârf şi conducerea lucrează pentru a aduce un atacant", a anunţat Rossi. Tehnicianul a făcut precizări referitoare la Romeo Surdu, autor a două goluri în amicalul cu NK Celje şi a anunţat că acesta va fi folosit de Bergodi ca al doilea atacant, şi nu pe bandă, aşa cum a evoluat anterior, când sistemul de joc a fost 4-3-3.

Tot referitor la capitolul achiziţii, Rossi a replicat că nu îl cunoaşte pe Mamadou Diallo (Sivasspor), despre care presa a scris că ar putea ajunge la Steaua, dar a admis că roş-albaştrii au nevoie de încă un fundaş stânga.

Italianul a salutat înţelegerea perfectată de Steaua cu portughezul Tiago şi l-a lăudat pe noul jucător al Stelei, Rafal Grzelak. "Face program separat, ca să intre în formă, apoi va fi introdus în programul echipei. Stă bine din punct de vedere fizic", a spus Rossi, care a mai apreciat faptul că polonezul s-a integrat rapid în rândul colegilor.

Altfel, Renzo Rossi a anunţat că împreună cu antrenorul Cristiano Bergodi va merge sâmbătă la un amical al formaţiei Ujpest, pentru a o urmări la lucru adversara roş-albaştrilor din Liga Europa.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite