FOTBAL. Stankovici: "Îl sfătuiesc pe Mutu să meargă la Real Madrid, nu la Inter"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul sârb a declarat, joi, că ar fi mult mai bine pentru Mutu să se ducă la Real Madrid, şi nu la Inter Milano, echipa la care joacă Cristi Chivu. Stankovici a motivat spunând că un jucător valoros ca Adrian merită să evolueze la o echipă foarte mare.

"Mutu este un jucător ce poate rezolva un meci, dar România mai are fotbalişti valoroşi, ca Marica, Nicoliţă, Raţ şi bineînţeles Chivu, care este fratele meu, şi care din păcate pentru el nu joacă. România are un grup bun de jucători, a cărui vedetă se cheamă Mutu, atât. Nu am auzit nimic despre o posibilă venire a lui Mutu la Inter Milano, dar dacă are posibilitatea de a merge la Real Madrid, îl sfătuiesc să meargă la Real Madrid. Nu o spun cu răutate, o spun cu respect, pentru că un jucător de nivelul lui merită o echipă de asemenea calibru", a menţionat Stankovici.

Site-ul violaplanet.it a scris, marţi, că Adrian Mutu ar putea pleca de la Fiorentina la finalul sezonului, Bayern sau Real Madrid fiind printre posibilele sale destinaţii.

Stankovici, coechipierul lui Chivu la Inter, a mai precizat că a discutat cu fundaşul român despre absenţa sa la meciul cu Serbia. "Din păcate, Chivu s-a accidentat din nou, el nu era vindecat înainte de meciul cu Fiorentina. Îmi pare rău că nu va putea juca, mi-a vorbit de importanţa acestui meci pentru România, pentru că în cazul unui rezultat negativ, românii pierd orice şansă de a se califica la CM. Oricum, ne aşteaptă un meci dificil, dar noi suntrem pregătiţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite