FOTBAL Emeghara: "Sper să revin cât mai curând la o formă bună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL Emeghara: "Sper să revin cât mai curând la o formă bună"
FOTBAL Emeghara: "Sper să revin cât mai curând la o formă bună"

Fundaşul Stelei, Ifeanyi Emeghara, a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte să joace cât mai repede un meci oficial pentru roş-albaştri, mai ales că au trecut aproximativ 18 luni de când a început procesul de recuperare în urma operaţiilor suferite la genunchi, transmite corespondentul NewsIn.

"E greu să te întorci la echipă într-o situaţie ca aceasta, cu fani care protestează, dar suntem profesionişti şi trebuie să ne concentrăm la ce avem de făcut. Noi, jucătorii, suntem o familie şi vom lupta să ne atingem obiectivele. Mă bucur că am revenit în sânul echipei, chiar dacă avem un antrenor nou şi colegi noi la echipă. Sper să revin cât mai curând la o formă foarte bună", a spus Emeghara la finalul şedinţei de pregătire care s-a desfăşurat pe stadionul Forex, din Braşov, acolo unde Steaua se află în cantonament până duminică.

La şedinţa de pregătire a roş-albaştrilor au participat aproximativ 200 de spectatori, dintre care şi un grup de 16 suporteri stelişti care au afişat bannere împotriva lui Gigi Becali şi au scandat triviliatăţi la adresa latifundiarului. "Fie vorba între noi, mai bine te duci la oi", "Te vrem în Ghencea, în cimitirul Ghencea", "Pleacă, vinde, mori", au fost mesajele suporterilor stelişti la adresa lui Gigi Becali. 

Prezent în cantonamentul echipei de la Braşov, Basarab Panduru a comentat reacţia grupului de fani: "Sper că se va rezolva, nu e o situaţie plăcută, dar sunt convins că nu se va ajunge la lucruri mai grave".

Antrenamentul condus de Mihai Stoichiţă a fost compus din două părţi, 40 de minute de pregătire fizică şi 40 de minute în care a fost organizat un joc şcoală între fotbaliştii Stelei.

Înainte de revenirea în Bucureşti, Steaua va susţine un meci amical în compania divizionarei secunde FC Snagov, de la ora 11:00, pe terenul Carpaţi din Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite