FOTBAL: Seedorf: "Inter a arătat că este cea mai valoroasă grupare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul lui AC Milan, Clarence Seedorf, a declarat, sâmbătă, că formaţia la care evoluează şi căpitanul României, Cristian Chivu, Inter Milano, a avut cel mai consistent joc din actuala stagiune, motiv pentru care merită să câştige un nou titlu în Serie A, informează Gazzetta dello Sport.

"Trebuie să accepţi când alte echipe sunt mai bune. Inter a arătat în acest sezon că este cea mai valoroasă grupare din campionat. Ţin să precizez însă că AC Milan nu i-a făcut cadou lui Inter titlu, pur şi simplu, noi am fost condiţionaţi de prea multe accidentări", a fost de părere fostul internaţional olandez.

Seedorf, care între 2000 şi 2002 a îmbrăcat tricoul formaţiei nerazzurre, a mai spus că rămânerea lui Carlo Ancelotti pe banca tehnică a lui Milan şi în sezonul următor depinde în mare măsură de atitudinea conducerii clubului rossoner: "Cred că antrenorul nostru trebuie să simtă că beneficiază de suportul şi încrederea oficialilor. Ancelotti este inteligent, curios şi motivat îndeajuns pentru a reuşi să reconstruiască echipa".

AC Milan nu a mai câştigat competiţia internă din 2004, iar în actualul sezon din Serie A ocupă locul secund, la 10 puncte în spatele liderului Inter, când mai sunt 6 etape de disputat până la finalul campionatului.

Potrivit publicaţiilor sportive, tehnicianul grupării de pe San Siro, Carlo Ancelotti, ar putea ajunge în vară la Chelsea Londra sau Real Madrid.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite